„Европейски ден на науката за младежта 2018“

 

ESDY

Европейският ден на науката за младежта отново е тук за четиринадесета поредна година!

Научихте ли вече за Европейския ден на науката за младежи ESDY?

Ако все още не сте, пропускате най-атрактивното европейско научно събитие, организирано от MILSET Europe и националните координатори на организацията! В един и същи ден, на територията на цяла Европа ще бъдат проведени множество научни мероприятия, свързани със зададената тема.

Европейския ден на науката за младежта  предлага темата на 14 март 2018 г.  да бъде:

 

ЕНЕРГИЯ

 

Присъединетe се към нас!

Помислете какви невероятни неща могат да бъдат направени във връзка с поставената тема енергия – ограниченията са единствено във вашето въображение – можете да реализирайте вашите идеи в това направление в училище, у дома, съвместно с приятели… Споделете ги с всички!

Силни когато сме заедно!

Европейския ден на науката за младежи има за цел да обедини възможно по-голям брой млади хора, които да споделят своите идеи и знания в сферата на науката.

ESDY е ден, когато младите хора откриват заедно с нас обща научна тема чрез различни експерименти и дейности. Вече може да намерите много идеи на страницата на МИЛСЕТ във Facebook Page

 

Заснемайте снимки, видеоклипове и опитайте в общността.

 

Не забравяйте да ни предоставите директно на сайта на МИЛСЕТ ЕВРОПА имена на всички участници, за да им издадем сертификати. Можете да го направите преди деня на ESDY  и да ги изненадате.

 

 

 

 

Organising Committee
European Science Day for Youth

 

E-mail: esdy@milset.org 
Website: https://esdy.milset.org 
Facebook: https://www.facebook.com/ESDY.MILSET 

by MILSET Europe