‎‎Европейския ден на науката за младежта 2022

 
 

 

За осемнадесети пореден път „Движението за наука и техника в свободното време“ (МИЛСЕТ Европа) обяви провеждането на „‎‎Европейския ден на науката за младежта“ в периода 14-18 март 2022 г. Темата на тазгодишното издание е „Времето“.

 

Присъединете се към нас!

Европейският ден на науката за младежта (известен още като ЕДНМ) свързва младежите посредством тематичен ден в цяла Европа.

Бъдете част от това приключение като организирате и споделяте забавни и интересни експерименти по темата и получете уникалната възможност да се насладите на науката чрез експериментиране!

Няма възрастови ограничения, не е необходима подкрепата на някоя организация, няма специфични изисквания! От малки деца до завършили обучението си, не ви трябва много, за да се включите в ЕДНМ – необходимо е единствено да станете любопитни, да използвате ресурсите, с които разполагате около себе си и да започнете да сте креативни!

Нямате конкретна идея? Получете вдъхновение като разгледате предложенията на общността във Facebook и Instagram

Желаете ли да ви държим в течение за събитието и да ви предоставим сертификат за участие?

Регистрирайте се/ Вземете вашия сертификат

 

Кои сме ние?

Европейският ден на науката за младежта е резултат от усилията и отдадеността на МИЛСЕТ Европа с подкрепата на нейните членове, които превърнаха ЕДНМ в незабравим ден в цяла Европа.

ЕДНМ винаги е бил тук за вас!

  • Тъй като вие ни показахте защо обичате науката
  • С цел да свържем европейските младежи и да ги представим един на друг
  • С цел да споделим нашата страст към науката
  • С цел да представим младите учени пред общността
  • С цел включване и ангажиране на местното общество

… и още много други!

Нека подчертаем блясъка на всички млади учени, които направиха ЕДНМ специален. Нека хвърлим светлина върху науката сред обществото.